Duologie | YA Fantasy | Avontuur | Romantiek

De Lumin Kronieken

Een fantasierijk avontuur geïnspireerd door Peter Pan met spanning, romantiek en een vleugje humor.

Op Lumin leven nog maar weinig mensen met de Gave, ook wel Peters & Wendy’s genoemd.

Sarina is een Wendy. Misschien zelfs dé nieuwe Wendy die over Helidan zal regeren. Als Sarina wordt ontvoerd, komt ze plotseling voor een keuze te staan. Zal ze gehoorzaam haar rol vervullen of neemt ze haar eigen lot in handen? 

Sula heeft er alles voor over om haar geliefde kapitein te redden van de dood. Ook als dat betekent dat ze achter een legende aan moet, waarvan niemand weet of het bestaat. Wanneer er een mogelijke oplossing op haar pad komt, wordt ze geconfronteerd met haar verleden.

De Lumin Kronieken YA fantasy duologie
@noraleest

ik las net “💀gaan is simpel, ermee leven is veel moeilijker” en ik moet even vijftig jaar bijkomen 😭🫶🫶 #denieuwewendy#boektok#noraleest

♬ Say Yes To Heaven - Sped Up - Lana Del Rey

Wat anderen zeggen

5/5

“Als je dit toevallig ziet en je twijfelt om dit boek te lezen: GA DIT BOEK LEZEN. HET IS ZO VET. Ik ben altijd al liefhebber geweest van verhalen geïnspireerd door Peter Pan – soms zijn dit afschuwelijke (her)vertellingen maar soms… soms zitten er pareltjes tussen zoals De Nieuwe Wendy.”

– Nora | @noraleest (Tiktok/Instagram)

5/5

“Wat heb ik genoten van dit boek, de verhaallijn, de schrijfstijl en de personages. En kunnen we het even hebben over de ontzettende mooie cover? Op zichzelf al een must-have om te schitteren in je boekenkast.”

– René | @whatrenereads (Tiktok)

4/5

“Dit boek is verre van de zoveelste herkauwde retelling van Peter Pan. Het plot bevat leuke knipogen naar het originele sprookje, maar staat op zichzelf. Dat maakt het verhaal erg verfrissend.”

– Charlotte | @Booknerd_1993 (Instagram)

Meer recensies:

Lees de eerste hoofdstukken

Vind een wereldkaart
voorin het boek!

Nieuwsbrief freebies

Ontvang als eerste updates over nieuwe releases, cover- en flaptekstreveals en exclusieve FREEBIES.
Ik mail alleen als ik iets interessants te melden heb, dat beloof ik je!

Blog & Instagram

Winkelwagen