In de bibliotheek!

Hoi hoi,

Even wat leuk nieuws! Het heeft even geduurt (doordat Biblion is overgestapt naar AI technologie en ze wat opstartproblemen hadden), maar De nieuwe Wendy is nu dan toch echt te leen in de Bibliotheken!!!

(Ja, dit nieuwtje verdient een lekker professionele drie uitroeptekens. Ik heb mezelf nét tegen weten te houden om dit bericht niet in CAPS te typen.)

Ik heb geen bericht gekregen van het hele proces van Biblion, dus nadat ik de boeken heb opgestuurd (eind februari!) heb ik de website van de bieb goed in de gaten gehouden. Laatst stond mijn boek al in hun database op ‘in bestelling’ zag ik, en inmiddels kan ik zien dat ze in de bibliotheken liggen. Ik was graag naar mijn eigen bibliotheek gerend voor een leuke selfie met mijn boek, maar… ze zijn al uitgeleend! (Haha, ik mag niet klagen.) Daarom heb ik even mijn photoshop skills uit de kast getrokken voor toch een mooi plaatje.

Mijn bibliotheek heeft De nieuwe Wendy nog niet 🙁

Als het goed is heeft niet élke bibliotheek mijn boek in bezit, alleen degenen die een order hebben geplaatst. Is dat bij jouw bieb het geval? Stuur dan een verzoek in om mijn boek op te nemen in hun collectie. Daar help je zowel mij als andere lezers weer mee, en natuurlijk ook jezelf. Dus… win win win.

Heb jij De nieuwe Wendy in de bibliotheek gespot? Maak dan gerust een foto en stuur hem naar me toe! Dat zou ik super leuk vinden.

Extra tip: als je een Kobo plus abonnement hebt, kun je het e-book ook gratis lezen.

Winkelwagen