De nieuwe Wendy wint een Indie Award

Dit nieuws had ik véél eerder moeten delen hier, maar onder het mom van ‘beter laat dan nooit…’:

De nieuwe Wendy is bekroond met de Indie Awards voor ‘meest verrassende plottwist’!

Degenen die me op instagram volgen, zijn natuurlijk allang op de hoogte van dit nieuwtje. (Op de een of andere manier was instagram tot nu toe laagdrempeliger voor me dan mijn eigen blog/nieuwsbrief). Ja, je leest het goed. Was. Want als het op social media aankomt, heb ik sinds kort wat beslissingen genomen. Maar daarover wil ik binnenkort meer delen in een andere blogpost 😉

Debuut wint meteen een award!?

Ik zal je niet vervelen met een lang verhaal over hoe blij ik ben met deze award (dit kun je op de foto hieronder wel zien), maar het doet me wel ontzettend goed! Afgelopen jaar (of misschien wel de afgelopen paar jaar) ging met ups- en downs, en ik weet dat ik daar niet de enige in ben.

Het was een heel proces om mijn eerste boek te schrijven en zelf uit te geven. (En ik beken dat het schrijven van deel 2 niet per se makkelijker was.) Dus om meteen met mijn allereerste boek een award te winnen, geeft me weer een motivatie boost om meerdere boeken te schrijven en uit te (laten) geven!

Het vervolg?

Op dit moment ligt het manuscript van het vervolg hierop, De verloren Wendy, bij de proeflezers!

Mocht je op de hoogte gehouden worden van de release van dit boek? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, of volg me op social media.

Winkelwagen