De Lumin Kronieken #1

De Nieuwe Wendy

Een fantasierijk avontuur geïnspireerd door Peter Pan met spanning, romantiek en een vleugje humor.

Op Lumin leven nog maar weinig mensen met de Gave, ook wel Peters & Wendy’s genoemd.
 

Sarina is een Wendy. Misschien zelfs dé nieuwe Wendy die over Helidan zal regeren. Als Sarina wordt ontvoerd, komt ze plotseling voor een keuze te staan. Zal ze gehoorzaam haar rol vervullen of neemt ze haar eigen lot in handen?
 

Sula heeft er alles voor over om haar geliefde kapitein te redden van de dood. Ook als dat betekent dat ze achter een legende aan moet, waarvan niemand weet of het bestaat. Wanneer er een mogelijke oplossing op haar pad komt, wordt ze geconfronteerd met haar verleden.

Wat anderen zeggen

“Je voelt mee met de karakters tijdens alle momenten van liefde, kracht en avontuur. Ze laten je soms lachen, zwijmelen, maar zeker ook verbazen. Dat gecombineerd met de sprookjesachtige elementen maakt het een heel fijn verhaal om te lezen van begin tot einde. En zelfs daarna laat het je niet los.”

– Sabrina (@Blinablumebooks | instagram)

“Hoewel het verhaal gebaseerd is op Peter Pan, heeft het een heel originele insteek. Het is verfrissend en bevat alle elementen om je als lezer continu geboeid te houden. Kortom: echt een topverhaal!”

– Ellen (@Ellebelle.books | instagram)

“Dacht je dat Neverland magisch was? Dan heb je Lumin nog niet ontdekt! Ik werd direct in het verhaal gezogen. Een verhaal met sterke en doordachte personages, die zich in een wonderlijke wereld begeven. Ik heb gelachten, maar heb ook een aantal keer mijn hart moeten vasthouden. Het is een echte pageturner!”

– Carlijn (@little_bookshell | instagram)

Lees meer recensies op
Reviews de nieuwe Wendy op Goodreads Recensies de nieuwe wendy op Hebban

Lees de eerste 2 hoofdstukken

Wil je weten hoe het verder gaat? Schrijf je in voor de nieuwsbrief om hoofdstuk 3 en 4 ook te ontvangen.

De wereld van Lumin

Het verhaal van ‘de nieuwe Wendy’ speelt zich af op Lumin.
Ook wel: de plek waar sprookjes en legenden vandaan komen…

Deze map kun je voorin het boek vinden.

Winkelwagen