De Lumin Kronieken #2 | Duologie

De Verloren Wendy

Het spannende vervolg en slot op 'De nieuwe Wendy'!

Sula heeft moedig de rol van Helidans nieuwe Wendy op zich genomen, evenals de identiteit van Sarina. De taak die nu voor haar ligt: een broos vredesakkoord tot stand brengen tussen de Nox en het land Myrhe, terwijl ze haar ware identiteit moet verhullen. Maar één misstap kan leiden tot een verwoestende oorlog…

Gedreven door een knagend schuldgevoel, klampt Sarina zich vast aan Leilani’s woorden over ‘de verloren Wendy’. Als zij en haar Peter nog steeds in leven zijn, zouden ze weleens de sleutel kunnen zijn tot Sula’s vrijheid. Maar waar begin je met zoeken als een ruitvormige wijnvlek je enige aanwijzing is, en de Blue Hazard bovendien het doelwit wordt van piraten?

Wat anderen zeggen

over De Lumin Kronieken

“Je voelt mee met de karakters tijdens alle momenten van liefde, kracht en avontuur. Ze laten je soms lachen, zwijmelen, maar zeker ook verbazen. Dat gecombineerd met de sprookjesachtige elementen maakt het een heel fijn verhaal om te lezen van begin tot einde. En zelfs daarna laat het je niet los.”

– Sabrina (@Blinablumebooks | instagram)

“Hoewel het verhaal gebaseerd is op Peter Pan, heeft het een heel originele insteek. Het is verfrissend en bevat alle elementen om je als lezer continu geboeid te houden. Kortom: echt een topverhaal!”

– Ellen (@Ellebelle.books | instagram)

“Dacht je dat Neverland magisch was? Dan heb je Lumin nog niet ontdekt! Ik werd direct in het verhaal gezogen. Een verhaal met sterke en doordachte personages, die zich in een wonderlijke wereld begeven. Ik heb gelachten, maar heb ook een aantal keer mijn hart moeten vasthouden. Het is een echte pageturner!”

– Carlijn (@little_bookshell | instagram)

Lees meer recensies op
Reviews de nieuwe Wendy op Goodreads Recensies de nieuwe wendy op Hebban

De wereld van Lumin

Het verhaal van ‘de nieuwe Wendy’ speelt zich af op Lumin.
Ook wel: de plek waar sprookjes en legenden vandaan komen…

Deze map kun je voorin het boek vinden.

Winkelwagen