Monster boektour ‘Dans van de Maanroos’

Hi lieve lezers!

Vanaf 20 maart gaat de monster boektour van Dans van de Maanroos van start! ❤ Ik verbaas mezelf altijd in hoe lui ik eigenlijk ben in bloggen. Maar laten we eerlijk wezen, met al mijn ambitieuze projecten… waar vind ik dan eigenlijk ook de tijd om daarnaast nog te bloggen? Hoe dan ook, dit is een post die niet mag ontbreken! Lees gauw verder 🙂

Monster boektour

Voor mijn aanstaande novelle, Dans van de Maanroos (een YA Romantasy), leek het me leuk om een gigantische blogtour/online boektour te organiseren. Zeker omdat Fantasy een beetje een ondergeschoven kindje is van de genres hier in Nederland (en dan nog in het bijzonder Fantasy van eigen bodem), hoop ik zo meer aandacht te creeëren voor Nederlandse Fantasy.

Op mijn oproep hebben maar liefst 54(!) recensenten gereageerd. De boektour begint op 20 maart en de planning kun je hieronder zien.

Gratis novelle

Iedereen die ingeschreven staat voor mijn nieuwsbrief, weet dat dit verhaal oorspronkelijk was bedoeld om gratis aangeboden te worden op mijn website. Omdat het korte verhaal uitgegroeid is tot een complete novelle, heb ik besloten deze te koop te zetten in mijn webshop en op Kobo. Máár… ik ben een vrouw van mijn beloften, dus zal Dans van de Maanroos een korte tijd gratis te downloaden zijn. Leuker nog, dit zal niet alleen een cadeau zijn voor iedereen die staat ingeschreven, maar voor iedereen! Wat je hiervoor moet doen?

  • Wacht tot 16 april 2024
  • Voeg ‘Dans van de Maanroos’ toe in je winkelwagen.
  • Gebruik de kortingscode die de recensenten van de blogtour in hun recensie/post zetten in mijn webshop
  • Reken af en ontvang het e-book gratis!

De kortingscode is 1 week geldig vanaf 16 april (nadat de boektour is geëindigd dus).

Geen zin om te wachten? Vanaf 20 maart is de novelle te koop in mijn webshop of in Kobo. Heb je Kobo Plus? Dan kun je het verhaal alsnog gratis lezen.

Winkelwagen