Levertijd & verzendkosten

De levertijd van bestellingen bedraagt 1 tot 3 dagen, tenzij anders aangegeven bij het artikel. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een link met track & trace om uw pakket te kunnen volgen. Via deze link kunt u eventueel het bezorgmoment wijzigen of uw pakket laten afleveren op een PostNL of DHL pakketpunt. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende dag van maandag t/m zaterdag tussen 9:00 en 21:30 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Postkantoor van PostNL voor particulieren/ alleen kleine pakketten/max. 3 per persoon - Boekhandel Plukker, Libris-boekhandel in Schagen en online webshop.

Verzendkosten

We hanteren vaste verzendkosten ongeacht de grootte van het pakket.

  • Verzending binnen Nederland: €4,95
  • Verzending naar België: €9,50

Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product in originele en ongebruikte staat, inclusief alle accessoires en toebehoren geretourneerd te worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@jamileigh.com. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour worden terug geboekt mits het product in goede orde door ons is ontvangen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitsluiting herroepingsrecht
Persoonlijk aangepaste artikelen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Bijvoorbeeld wanneer u kiest voor een bestelling met een persoonlijke boodschap die speciaal naar uw wens of verzoek is gemaakt.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan direct contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Na verzending is dit helaas niet meer mogelijk.

Verkeerde of beschadigde levering
Al onze bestellingen worden met zorg verwerkt en verpakt. Het kan onverhoopt tocht voorkomen dat uw bestelling tijdens transport is beschadigd. Neem in dit geval direct contact met ons op en stuur eventueel een foto mee zodat we dit kunnen beoordelen. Stuur een beschadigd ontvangen artikel niet direct retour zonder eerst contact met ons op te nemen. Dit kan via info@jamileigh.com.

Betaalmogelijkheden

We bieden diverse betaalmogelijkheden:

  • iDEAL (gratis)
  • Bancontact (gratis)
  • PayPal (€0,45 + 3,4%)

Tijdens het bestelproces kunt u de gewenste betaalmethode kiezen en de benodigde stappen doorlopen.

 

Winkelwagen
NederlandsEnglish